Overige Lease

Naast Operational Lease en Financial Lease kunt u bij LeaseByUs nog kiezen voor Short Lease, Starterslease voor ZZP-ers of Bedrijfswagen Lease.

Onze opties

Onze vormen van Overige Lease

Short Lease

Short Lease is het best te omschrijven als Full Operational Lease met een kortere looptijd. Reden om te kiezen voor Short Lease is de flexibiliteit die het biedt. De looptijd kan variëren vanaf 1 maand en is per maand opzegbaar. Voor ondernemers die op projectbasis werken een uitkomst die zeer kostenefficiënt is en goed past bij het karakter van de werkzaamheden.

Starterslease voor
ZZP-ers

Startende ZZP-ers vinden een Short Lease vaak heel prettig. Als een opdracht ten einde loopt kan de Short Lease eenvoudig beëindigd worden en hoeft niet onnodig lang worden betaald voor een auto.

Bedrijfswagen Lease

Wij zijn er voor MKB bedrijven en ZZP-ers. Niet alleen voor een personenwagen, maar natuurlijk ook voor een bedrijfswagen. Merkonafhankelijk om te beginnen.  En we hebben er verstand van. Ons moederbedrijf Auto Binnenmaas is al jaren expert op het gebied van bedrijfswagens, van bestelwagen tot een achttientonner voor grensoverschrijdend transport.

Leasen zoals het hoort!

Boonsweg 3a
3274 LH Heinenoord
Nederland

0180 743 379
info@leasebyus.nl

Heeft u vragen? Bel ons gerust!
+31 0180 743 379

Social media