Over ons

Wat we hoog in het vaandel hebben is transparantie. Klanten willen serieus behandeld worden en verwachten openheid. Geen schimmige contracten, geen verrassingen. Betrouwbaar en persoonlijk, dat willen we zijn.

Wat moet een leasemaatschappij allemaal in huis hebben om u te overtuigen? Excelleren in service en dienstverlening, dat is wat wij voor ogen hebben bij LeaseByUs. En dat zeggen we niet zomaar. We weten wat het betekent om een eigentijdse leasemaatschappij te zijn . We zijn weliswaar nieuw, maar brengen een schat aan ervaring mee en hebben een sterke financiele partner achter ons staan.

Onze lease experts waren al jaren werkzaam in de autolease wereld als ondernemer en nemen de opgedane kennis en ervaring mee naar LeaseByUs. We weten waar de markt om vraagt en wat en wie je moet zijn om succesvol te worden.

We kiezen ervoor een lokale aanbieder te zijn. Zo kunnen we juist die voordelen bieden die voor ZZP-ers en MKB bedrijven belangrijk zijn. Om te beginnen het maatwerk en de flexibiliteit die grote nationale leasemaatschappijen door hun omvang niet goed kunnen bieden. En dan natuurlijk de korte lijnen waardoor we snel en doortastend kunnen handelen. En als we een auto direct kunnen leveren uit het Nissan Dealerschap van moederbedrijf Auto Binnenmaas, gaat het sneller dan snel. Maar, bovenal zijn we merkonafhankelijk. Keus uit alle automerken dus. Wat we hoog in het vaandel hebben is transparantie. Klanten willen serieus behandeld worden en verwachten openheid. Geen schimmige contracten, geen verrassingen. Betrouwbaar en persoonlijk, dat willen we zijn.

En qua prijs kunnen we meer dan goed mee. Is prijs belangrijk? Ja, zeggen we bij LeaseByUs. En omdat de prijs is opgebouwd uit verschillende componenten, die we allemaal in eigen huis hebben, kan de prijs ook echt scherp zijn.

Betrouwbaarheid gaat verder dan alleen ons zelf. We hebben goede afspraken gemaakt met solide partners. Zo kunnen we bijvoorbeeld 7 dagen per week en 24 uur per dag Europese pechhulp dekking bieden.

We zeggen dan ook niet voor niets: Leasen zoals het hoort.

Missie

Waar staan we voor? Welke normen en waarden hebben we? Welke overtuigingen motiveren ons? Wat is ons bestaansrecht? Het is onze missie om open en eerlijk de beste mobiliteitsoplossingen met auto's (personenwagens en bedrijfswagens) aan te bieden. Zoals het hoort.

Visie

Wat willen we bereiken? Wat zijn onze kernwaarden? Doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen we ver gaan indatgene wat we aanbieden. Zo ver als nodig om iedere klant helemaal tevreden te stellen. Persoonlijk, transparant, betrouwbaar, snel en flexibel, daar gaat het om in de wereld van auto leasing. Zo kunnen we onderscheidend zijn. Zoals het hoort.

Leasen zoals het hoort!

Boonsweg 3a
3274 LH Heinenoord
Nederland

0180 743 379
info@leasebyus.nl

Heeft u vragen? Bel ons gerust!
+31 0180 743 379

Social media