Operational Lease

Deze vorm van leasing is voor klanten de meest zorgeloze keuze die gemaakt kan worden. Wij schaffen de gekozen auto aan en blijven economisch eigenaar.

Onze opties

Onze vormen van Operational Leasen

Full Operational Lease

Deze vorm van leasing is voor klanten de meest zorgeloze keuze die gemaakt kan worden. Wij schaffen de gekozen auto aan en blijven economisch eigenaar.

Alle kosten, die zijn verbonden aan de auto zijn inbegrepen in het vaste maandelijkse leasebedrag zoals onderhoud, verzekering, houderschapsbelasting en pechhulp. Ook de variabele brandstofkosten kunnen in het leasebedrag worden opgenomen. In dat geval krijgt de klant de beschikking over een brandstofpas en houden wij de administratie van het tanken bij.

De auto komt dus niet op de balans van de leasenemer en daarmee is een eigen investering niet noodzakelijk en kan de ondernemer zijn werkkapitaal, tijd en energie steken in zaken waar hij zijn geld mee verdient. Aan het einde van de looptijd (aantal jaren in gebruik en/of aantal reden kilometers) heeft de leasenemer recht tot koop.

Netto Operational Lease

Bij een Netto Operational Lease wordt de auto ook aangeschaft door de leasemaatschappij, die daarmee verantwoordelijk is voor het afdragen van de wegenbelasting.

Zo komt de auto ook niet op de balans van de leasenemer en die heeft daardoor dezelfde voordelen als in de Full Operational Lease. De ondernemer is zelf verantwoordelijk voor verzekering, onderhoud, reparatie en banden en eventueel pechhulp. En net als bij Full Operational Lease ook recht tot koop aan het einde van het contract.

Leasen zoals het hoort!

Boonsweg 3a
3274 LH Heinenoord
Nederland

0180 743 379
info@leasebyus.nl

Heeft u vragen? Bel ons gerust!
+31 0180 743 379

Social media